Популярна українська співачка Настя Каменських здивувала фанатів яскравим образом і розповіла про вихід нового альбому.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

З початком сольної кар'єри під псевдонімом NK Каменських стала ще більш популярною на вітчизняній сцені. Дівчина почала активніше займатися новими проектами, брати участь в різних телешоу, а в соціальних мережах з'являється все більше свіжого контенту.

Нещодавно Настя Каменських порадувала фанатів новими піснями під назвою "Почуття" і "Vibe", а вже через кілька днів на світ з'явиться новий хіт співачки "Дівчата рулять". Виконавиця написала під новим постом, що ці пісні стануть частиною нового альбому, до якого увійдуть ще 11 треків.

Настя Каменських / фото : instagram.com/kamenskux
Настя Каменських / фото : instagram.com/kamenskux

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

За словами поп-діви, пісні розкажуть слухачам "про глибину і багатогранність характеру кожної жінки, про жіночу дружбу, підтримку і звичайно, ж про любов". Каменських зазначила, що над створенням цього альбому вона почала працювати ще в квітні минулого року і за цей час встигла багато осмислити і вкласти.

"Адже ми, дівчатка - такі дівчатка. Вміємо бути одночасно пристрасними і ніжними, спокійними і енергійними, серйозними і іноді трохи примхливими. Загадковими і веселими, чуттєвими і ефектними. Ми різні і в цьому наша сила!",- написала Каменських.

В кінці Настя розповіла, що в цю п'ятницю, 5 березня, вийде новий трек "Дівчатка рулять", а також буде можливість зробити передзамовлення на новий альбом, прем'єра якого відбудеться в кінці весни.

На додаток до своєї розповіді Настя Каменських похвалилася яскравим образом з недавніх зйомок кліпу. У зірки була дуже пишна зачіска і різнокольоровий макіяж, який безумовно привертав увагу.

Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот
Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Настя Каменських знайшла заміну Потапу, скоро вийде відео: "намагалася зберегти в таємниці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських кинула Потапа і поїхала в будинок до молодих хлопців: "дуже класно".

Також Знай.uа писав, що Оля Полякова і Настя Каменських станцювали пристрасний танго під час виступу одного з учасників.