Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав трепетне спільне селфі з коханою дружиною з салону автомобіля, відправившись разом на день народження російського модельєра В'ячеслава Зайцева - дизайнер 2 травня відсвяткував 83-річчя. Так, Примадонна вперше вибралася з їх з Максимом замку в селі Грязь за тривалий період карантину, адже більшість часу воліла проводити з дітьми Гаррі і Лізою, періодично запрошуючи зіркових друзів.
Для торжества Алла вибрала вбрання чорного кольору і незвичайний капелюшок у формі квітки з яскраво-червоною вуаллю. Втім, навіть незважаючи на вуаль шанувальники Пугачової встигли помітити кардинальні зміни співачки - 71-річна артистка не приховувала, що вдається до допомоги косметологів і пластичних хірургів, а цього разу збільшила губи.

"Їдемо привітати з днем народження легендарного кутюр'є В'ячеслава Михайловича Зайцева!"

Фолловери не пройшли повз: "навіщо такі губи розгортати?", "Суцільне лицемірство!", "Алла губи зробила 😢", " Давно не схожа на Пугачову...", "Щось схоже на серію зМайкла Джексона.". А мені здається, ніби маска на обличчі у Пугачової".

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.