Дзеркальні дати дуже привертають увагу не тільки нумерологів, а й простих людей. Вважається, що вони наділені особливою силою, приносять удачу і позитивну енергію в життя. Цього разу такою датою стало 03.03 у 2021 році.

У цей день особливо легко буде реалізовуватися все задумане і успіх у справах, навіть проблемних. Добре підійде як для планування, так і для творчості.

Краще в цей день вести себе обережно і робити те, що добре вмієте і виходить. Однак займаючись рутиною, важливо вже починати придивлятися до нових перспективних справ.

Магічні дні та сила місяця, фото: pronedra.ru
Магічні дні та сила місяця, фото: pronedra.ru

Гарний час для самоаналізу та планування. Добре складати план і розклад як на найближчий місяць, так і на відпустку.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

3 березня у самотніх сердець з'явиться шанс знайти свою другу половинку. Високі шанси на успіх у тих, хто не буде сидіти вдома і проведе час в нових цікавих місцях. Важливо зробити перший крок на шляху до мети.

У ніч з 3 на 4 березня потрібно написати на листочку 3 заповітних бажання, а записку покласти під подушку. У цю ніч може присниться віщий сон, який підкаже коли бажання здійснюватися. Такий ритуал допоможе залучити позитивні зміни в життя.

Чого не потрібно робити в цей день:

  • Лінуватися;
  • Конфліктувати і сваритися;
  • Ризикувати в грошових питаннях;
  • Витрачати великі суми;
  • Витрачати час на плітки, негативні емоції.

Раніше ми повідомляли, магічний день чотирьох двійок-дзеркальна дата може змінити життя назавжди.

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік зайшов у квартиру і зник на місяць, родичі підозрювали чорну магію.

Також "Знай.ua" писав, що мольфарка розповіла, як вибір кольору впливає на людину.