Нові тарифи на газ в Україні: як можуть перерахувати суми в платіжках за прикладом Євросоюзу

Нагадаємо нашим читачам, що в березні українці в платіжках за газ побачать вже зовсім інші ціни. Деякі громадяни підвищення тарифів оцінюють ,як "геноцид народу". Саме тому небайдужі люди продовжують складати і публікувати петиції на ім'я президента.

Газ, кадр з відео
Газ, кадр з відео

Заголовок петиції виглядає так:"Газ видобувається в Україні, а його ціну встановлюють для населення України такою ж високою, як у Європі, що несправедливо і порушує статтю 13 Конституції України".

"Холостячка" Леся Нікітюк нарешті показала пропозицію руки і серця

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Леся Нікітюк привітала свою подругу, співачку Лея лі з заручинами.

Так, леді Ле встигла подружитися з харизматичною співачкою, учасницею проекту "Холостяк 5" Лією Лі.

скрін з Insta Stories Лесв Нікітюк
скрін з Insta Stories Лесв Нікітюк

У своїх Insta Stories Леся Нікітюк поділилася фото, на якому Лія Лі демонструє перстень на безіменному пальці. Дівчина сидить за столом в романтичній атмосфері - на столі горить свічка, стоїть келих з шампанським. Руку Лії Лі тримає чоловіча рука. Хто ця загадкова людина-не відомо.

Українці показали, за що платять у маршрутках: величезна діра і підлога в тріщинах

В Одеській маршрутці пасажири помітили дивний поручень, який буквально ледве тримався. Українські маршрутки неодноразово ставали епіцентрами скандалів не тільки через постійні ДТП, а й через несправність транспорту. Українці раз у раз знаходять в маршрутках різні неполадки, тріщини та інші пошкодження, і дивуються, чому за такий транспорт вони повинні платити.

Цього разу схожа ситуація трапилася в Одесі. Там Уважний пасажир помітив поручень, який буквально тримався на доброму слові. Судячи з опублікованих кадрів, металева труба була слабо прикручена зверху, а знизу просто бовталася в дірі.

Інвалідність і довічна пенсія: українці вимагають "відкотити" закон на 10 років тому - було простіше

Українці просять у влади скоротити термін обов'язкового продовження інвалідності до отримання довічної пенсії з 13 років до 8 років. Справа в тому, що завдяки " розслідуванню "вдалося виявити"прихований елемент корупції та порушення демократичних прав інвалідів України".

Петиція Олега Ревенка, скріншот: president.gov.ua
Петиція Олега Ревенка, скріншот: president.gov.ua

" у цій петиції від імені всіх інвалідів України, я пропоную скоротити термін обов'язкового продовження інвалідності до отримання довічної пенсії з 13 років до 8 років, як було в недавньому часі.

Мати Олі Полякової нарешті показала немовля на руках

Мати відомої української співачки Олі Полякової Світлана опублікувала архівне фото внучки Маші, у якої День народження.

Відомо, що у дочки української співачки Олі Полякової Маші 2 березня День народження. Дівчина відсвяткувала своє 16-річчя, з чим її радісно привітали не тільки шанувальники, а й близькі люди.

Бабуся Марії Світлана Полякова не змогла пройти повз таку подію і привітала внучку зі святом. Жінка опублікувала архівний знімок, на якому вона тримає на руках ще маленьку іменинницю під час походу до церкви.