Вагітна дружина Віктора Павлика Катя Репяхова розкрила всі секрети щодо майбутньої дитини.

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка має величезну аудиторію підписників, з якими активно ділиться кадрами сімейного життя.

Вже через кілька місяців після весілля шанувальники Віктора Павлика дізналися, що його 26-річна дружина вагітна. Катя Реп'яхова не стала приховувати від фанатів цю радісну новину і ділиться з шанувальниками всіма подробицями свого стану.

Крім того, новоспечена дружина Павліка відразу ж розкрила фанатам і головну інтригу - хто у них народиться: хлопчик чи дівчинка. Вна оприлюднила відео, на якому зафіксувала все - від поїздки на УЗД, до відкриття довгоочікуваного конверта з результатом.

А після того, як всі дізналися, що співак і його молода дружина чекають на сина, Катерина "випадково" видала, як вони збираються назвати малечу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Катя Реп'яхова на своїй сторінці в Instagram оприлюднила нові фото, на яких позує з вагітним животиком. Кадри дружина Віктора Павліка прокоментувала так:

"Мама Михасика - тепер так мене називає мій чоловік".

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Нагадаємо, Катерина Реп'яхова і Віктор Павлик розкрили стать майбутньої дитини

Як повідомляв портал Знай.ua, Катерина Репяхова показала, як треба відпочивати

Також Знай.ua писав, Репяхова показала, хто подарував їй найзворушливіші 30 хвилин у житті.