Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників свіжими фотографіями в соцмережі Instagram, на яких вона з'явилася з головним героям 9 сезону шоу "Холостяк" Микитою Добриніним.

Так, знаменитості взяли участь у великому весняному концерті на "Русском радио", на якому також виступили Тіна Кароль, Макс Барських, Оля Полякова, Надя Дорофєєва, Олег Винник, Наталія Могилевська та інші українські зірки.

На першому опублікованому фото Цибульська зображена в розкішній сукні в підлогу сріблястого кольору, яка оголює частину струнких ніг. Співачка тримає за руку одруженого Добриніна в сірому костюмі. Колеги посміхаються і дивляться в камеру.

"Дивна традиція цієї весни – щодня фотографуватися з Микитою Добриніним ️✌️ Треба зав'язувати 😂 ♥", - жартівливо підписала знімки Оля.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше ми писали про те, що гола Оля Цибульська приголубила себе у ванній: "З тебе поцілунок".

Нагадаємо, Віталій Козловський запалив з Олею Цибульською та Микитою Добриніним перед усією Україною: "Мала, танцюй".

Як повідомляв портал Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська з маленьким екстремалом зачарувала українців: "Полетіли!"

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Оля Цибульська похвалилася досягненнями 6-річного сина: "Побудував ракету".