Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість презентувала свіжу композицію і кліп "Скандал", яка буквально за кілька днів встигла стати хітом. Так, на акаунті давнього знайомого Тіни, ведучого Слави Дьоміна з'явився провокаційний спільний кадр з красунею, на якому пара позувала поруч один з одним на прем'єрі шоу "Ліпсінк Батл", ведучою якого Кароль є разом з продюсером і репером Потапом.

Красуня приміряла чорний топ з глибоким декольте, суцільно вкритий паєтками, а також фіолетові штани, доповнивши образ макіяжем з яскравим акцентом на губах. Разом зі Славою вона виконала свій хіт "Скандал", забавно мацаючи його щоки на камеру. Сам же ведучий зазначив, що вони з Кароль останнім часом непристойно часто бачаться.

"Ми стали непристойно часто зустрічатися 😘 🔞 🔥 @tina_karol"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "це якось пов'язано з язиком, який ти показуєш? 🤔 ", "Може, ще й побачення буде😄?", "шлях до інтерв'ю з Даном Баланом лежить через Тіну Кароль.", "Оце тебе Тіна пошарпала кігтиками. Жінка кішка.😂".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль