Незвичайна молитва родом з високих гір і місця сили – печери Конир-Ауліє. У цьому місці люди зцілюються і очищаються, купаючись в невеликому озері.

Дивовижні цілителі і ясновидці тих місць кажуть, що на світі немає нічого сильнішого, ніж любов і вдячність. Саме любов є рушійною силою для здійснення мрій і радісного життя.

Особлива молитва не містить прохань, а тільки подяку. Адже тільки коли людина висловлює подяку за те, чого ще не має, то обов'язково отримає.

Молитва, фото: Pixabay
Молитва, фото: Pixabay

Подячна молитва на виконання бажання

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

“Господи, Ісус Христос, Матінка Пресвята Богородиця і всі Небесні Сили!

Дякую Вам за ваше милосердя до мене раби Божої (ім’я) і членів моєї родини!

Дякую за Ваше благословення, спасибі Вам за те, що ви оберігає і рятуєте мене рабу Божу (ім’я) і членів моєї сім’ї від марного наклепу, від будь-якого лиха, від псування, від пристріту жіночого – чоловічого, від в’язниці, від злиднів, від марної смeрті, від закляття, від прoкляття, від наклепів, від змов, від злих лихих людей.

Bід чаклунів, від відунів, від баби простоволоски, від дівки самокрутки, від заздрісників і ненависників, від ворогів видимих ​​і невидимих.

Дякую Вам за те, що Ви допомогли мені рабі Божої (ім’я) і членам моєї сім’ї позбутися недуг, від ворогів, від злих чар, і так далі.

Дякую Вам за те, що Ви допомогли у праці, в навчанні, в бізнесі, в сімейних відносинах і так далі.

Спасибі Вам, що Ви наповнили мій дім щастям, любов’ю, благополуччям! Відтепер і довіку століть. В ім’я Отця і Сина І Святого духа. Амінь (3 рази)".

Раніше ми повідомляли, предстоятель УПЦ розповів, чому церква не змінюється тисячі років.

Як повідомляв "Знай.uа", найсильніша молитва за здоров'я дітей до учня Ісуса Христа Святого Шарбеля.

Також "Знай.uа" писав, що Ісус Христос з райських гілок з'явився тим, хто кликав його цілу вічність - вимови "Амінь" і чекай благодаті.