Популярна українська акторка, зірка серіалу "Кріпосна", головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" і щаслива мама Ксенія Мішина продовжує радувати своїх шанувальників в соціальних мережах. На цей раз акторка поділилася "постільним" фото зі своїм коханим Олександром Еллертом.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Ксенії Мішиної в мережі Instagram.

Історія Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram
Історія Ксенії Мішиної, скріншот: Instagram

На опублікованому кадрі можна побачити екран монітора, де, швидше за все, обробляється фотографія Олександра Еллерта і Ксенії Міішной.

На обличчі акторки розпливлася широка посмішка, а автор жартів студії "Квартал 95" Еллерт вирішив заплющити очі й прикинутися сплячим. Парочка лежить на ліжку в піжамах, на Ксенії можна навіть помітити в'язаний шарф, а можливо, це такий пишний вовняний плед.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також можна побачити, що публікацію Ксенія Мішина зробила не просто так, в історії акторка відмітила відомий бренд косметики, рекламу якого вже часто висміюють в різних шоу і простих розмовах, натякаючи на надокучливість.

На жаль, в історіях неможливо поставити лайки, і віддані шанувальники не можуть поділитися коментарями. Однак, не виключено, що дане фото може з'явитися в профілі акторки, і тоді вже почнеться спекотне обговорення.

Раніше повідомляли, холостячка Мішина з Еллертом похизувалася поповненням в родині: "У нас з'явився...".

Як повідомляв Знай.uа, Кошовий з "Кварталу 95" показав пошкоджену лисину, вся голова в шрамах.

Знай.uа писав, "Нам за контрактом ще рік робити вигляд, що ми дружимо": учасник "Холостячки" розкрив правду про стосунки після проєкту.