Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу 35-річна знаменитість розмістила у своїх Insta Stories ролики з бекстейджу фотосесії для провокаційної колаборації разом з українським брендом Giulia.

Таким оригінальним способом Кароль презентувала свою лімітовану колекцію панчіх і колготок з написом "Скандал". У кадрі співачка позує в чорній міні-сукні та панчохах з великим дзеркалом у формі серця.

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

Тіна Кароль, скріншот з Insta Stories

"Відчуй свободу, будь сексуальною, кокетливою і неперевершеною в наших панчохах і колготках. Лімітована колекція у продажу вже 5 березня", - повідомила артистка в соцмережі.

Нагадаємо, хіт Тіни Кароль не хотіли брати на радіо, занадто складна: "Таких історій у мене багато".

Як повідомляв портал Знай.uа, тіктокер показав Тіні Кароль, яким повинен бути справжній "Скандал": "Як вам?"

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль у "голій" сукні запалила уяву українців: "Гасіть".