Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто балує своїх шанувальників крутими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 39-річна знаменитість розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій він позує з актором "Кварталу 95" і другом президента Євгеном Кошовим. Як відомо, артисти разом працюють ведучими в новому сезоні шоу "Ліга сміху".

"Я і я. Євген Кошовий", - кумедно підписав знімок реп-виконавець.

"Два лисих клас 🔥", "Круті ❤️🔥🔥", "Одне обличчя 😂❤️", "Найкращі ведучі! 🙌", "Я і моя тінь 😁👍", "Бомба 💣🔥🔥🔥🔥", "Брати-близнюки😍","Я, коли веселий і я, коли трошки сумно", "Двоє зі скриньки, однакових з обличчя 😂", "Непристойна картина)", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

скріншот коментарів

    Потап і Євген Кошовий, фото з Instagram

    Раніше ми писали про те, що Євген Кошовий з "Квартал 95" зізнався, скільки коштує "замовити" його і Потапа: "Дорого".

    Нагадаємо, Потап почав співпрацювати з Національною поліцією України: "Тебе хейтять?"

    Як повідомляв портал Знай.uа, син Потапа від Ірини Горової став точною копією батька: "Як дві краплі".

    Також портал Знай.uа писав, що Потап приєднався до Євгена Кошового на "Лізі сміху".