Українська виконавиця Аліна Гросу показала кадри з презентації нового кліпу Михайла Поплавського.

Відповідні ролики зірка опублікувала в Insta-stories.

Михайло Поплавський вже не перше десятиліття радує українців своєю творчістю, а також підтримує своїх студентів у творчих починаннях. Незважаючи на вже поважний вік, народний артист продовжує вливатися в сучасні тренди і активно займатися соціальними мережами.

Нещодавно Михайло Поплавський провів презентацію нового кліпу" юний орел", який перевершив всі очікування глядачів. На ньому Виконавець постав в неймовірно сучасному образі, а поруч з ним танцювали вже звичні молоді дівчата. Весь кліп був створений за допомогою 3D-графіки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українська виконавиця Аліна Гросу не змогла пройти повз таку знаменну подію і привітала колегу з виходом нового твору. Вона зазначила, що попри вік Михайло Поплавський здається набагато молодшим за всіх присутніх.

Нагадаємо, що Аліна Гросу самокритично зізналася, ким насправді є в житті. Аліна Гросу розповіла про роль, яку вона зіграла в серіалі" в полоні у минулого " і душевні муки, які пережив на знімальному майданчику, перевтілившись на час гри в серіалі в зовсім іншу людину.

Як повідомляв портал Знай.uа, родичі Аліни Гросу злякалися перевтілення співачки:"огидні, жорстокі".

Також Знай.uа писав, що колишній чоловік української співачки Аліни Гросу Олександр Комков вперше прокоментував їх розлучення.