У Російській Федерації Група браконьєрів жорстоко розправилася з вагітною лосихою, наздогнавши її і задушивши.

Відповідне відео з'явилося в соціальних мережах.

Відомо, що інцидент стався в Тверській області, Російська Федерація. Група з чотирьох чоловік вирушила на пошуки пригод на снігоходах. Раптом, вони помітили лосів і вирішили пополювати. На опублікованому відео можна помітити вже фінал погоні: браконьєри довели вагітну лосиху до знемоги, повалили і почали душити. Дівчина, яка знімала те, що відбувається, заявила, що не може на це дивитися, проте продовжувала вести трансляцію.

Зоозахисники відзначили, що психологія лосів дуже схожа на людську: вони можуть плакати, боятися, а перед смертю тварина була в розпачі. Також відомо, що в цей час у лосів шлюбний період і полювати на них заборонено.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Незважаючи на те, що нікого навколо не було, браконьєрів вдалося впізнати місцевим жителям. Вони викрили особи нелюдів і передали всю інформацію в поліцію. Тепер групі "мандрівників" загрожує кримінальна відповідальність: від штрафу в півмільйона рублів, до тюремного ув'язнення на 2 роки.

Нагадаємо, що у Запоріжжі чоловік розстріляв десятки качок і виніс їх на берег Лівшинської затоки.

Як повідомляв портал Знай.uа, в річці під Тернополем знайшли небезпечну отруту і наркотики: очманіла риба пішла на дно.

Також Знай.uа писав, що українські зоозахисники назвали 5 причин заборонити дельфінарії:"ми в силах це зупинити".