Вигульник собак Леді Гаги, який днями зловив 4 кулі від грабіжників, почав набувати популярності в соціальних мережах.

Відомо, що кілька днів тому на чоловіка, який вигулював собак Леді Гаги, поки та була в Італії, напали. Невідомі вистрілили в Райана Фішера з напівавтоматичної зброї, після чого схопили двох собак співачки і зникли. Третій собаці, яку вигулював чоловік, вдалося втекти. Пізніше її знайшла поліція.

Леді Гага з собачками, фото: Instagram
Леді Гага з собачками, фото: Instagram

Поки правоохоронці займаються затриманням злочинців, Леді Гага не залишила свого помічника в біді: зірка витратила на лікування Райана близько 100 тисяч доларів. В якості подяки Фішер вирішив активно зайнятися соцмережами, де буквально плекає свою господиню. Через те, що чоловік буквально став народним героєм, його популярність активно зростає.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Після інциденту поліція виявила Райана в напівживому стані, проте той ще дихав і тому був доставлений в лікарню. Зараз вигульник проходить лікування і має всі шанси вийти здоровим вже зовсім скоро.

Нагадаємо, епатажна Леді Гага перевтілилася в Юлію Тимошенко і вирушила до Президента

Як повідомляв " Знай.ua", леді Гага опинилася в справжнісінькій " дірі", на світ божий так просто не вирватися

Знай.ua писав, Бред Пітт хоче відсудити опіку над дітьми, Джолі втомилася: голлівудський розлучення триває