Популярна Київська модель Альона Омович, яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", похвалилася дорогим автомобілем, який їй подарували.

Відповідні кадри дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Альона Омович прославилася в Україні не тільки завдяки б'юті-блогу, а й через безліч пластичних операцій. Українська Кардашьян за кілька років встигла збільшити собі груди, сідниці, губи і змінивши форму носа.

Незважаючи на безліч критичних коментарів під її публікаціями, Омович не соромиться викладати величезну кількість відвертих знімків, демонструючи всі достоїнства свого тіла.

Однак на цей раз модель вирішила трохи відійти від оголених фото, похвалившись розкішним подарунком. Дівчина показала елітний автомобіль Mercedes з червоним бантом на капоті. В руках у Омович були ключі від заповітної машини. Що примітно, на фото можна помітити, що новий автомобіль моделі зареєстрований в Криму.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пост Альони Омович в Instagram / скріншот
Пост Альони Омович в Instagram / скріншот

Пост Альони Омович в Instagram / скріншот
Пост Альони Омович в Instagram / скріншот

Звичайно ж, Альона не змогла не похвалитися розкішним бюстом, надівши скромний корсет зі стрічками, які ледь прикривали бюст Омович.

У коментарях шанувальники української Кардашьян розділилися в думках: деякі вітали Омович з придбанням, а хтось натякнув, що такий подарунок модель заробила через ліжко.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Альона Омович поділилася черговим відвертим кадром і знову зганьбилася недолугим фотошопом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Українська Кардашьян Омович показала через що сумує:"Ж*па клас".

Також Знай.uа писав, що Українська Кардашьян Омович перетворилася на казкову Рапунцель:"тепер блондинка".