Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам сумну новину - у віці 81 року пішов з життя її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Знаменитість і її сім'я важко переживали смерть рідної людини, особливо мама Насті, Лідія Петрівна, адже їх з чоловіком теплі стосунки були справжнім прикладом ідеальної сім'ї не тільки для зіркової доньки, але і для численних українців. Так, в коротенькому інтерв'ю для шоу "Життя відомих людей" чоловік Каменських, репер і продюсер Потап видав, як підтримував своїх рідних жінок.

Шоумен повідомив, що Олексій Йосипович дуже любив жартувати, а тому дружна сім'я згадує про нього багато трепетних історій, його жарти і висловлювання. Потап також додав, що трагедія ще більше зблизила найрідніших.

"Як Потап підтримував дружину @kamenskux після смерті її батька

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ексклюзивно для ЖВЛ @realpotap розповів, що був постійно поруч з коханою та її мамою.
Дівчатам було складно, але вони намагаються згадувати про чоловіка та батька лише як про веселу та життєрадісну людину.

Артист поділився, що ця трагедія об‘єднала їхню родину."

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.