Чого чекати?

Сьогодні в Кабінеті Міністрів України повідомили про особливий режим проведення святкування Великодня і продовження загальноукраїнського карантину. Нові умови для українців озвучив особисто прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Кабінет міністрів, фото: 112.ua
Кабінет міністрів, фото: 112.ua

Режим на Великдень і загальний карантин

Новина була озвучена в ході засідання Уряду, що стартувало сьогодні, 21 квітня, о 13:00.

"Особливу обачність та свідоме ставлення ми маємо показати в період травневих свят та Великодня. В ці дні ми закликаємо людей залишатися вдома. Масові скупчення людей можуть призвести до нової хвилі захворювання коронавірусом", - повідомив прем'єр-міністр України.

Денис Шмигаль - фото з Фейсбук (сторінка Кабміну)
Денис Шмигаль - фото з Фейсбук (сторінка Кабміну)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Загальний же карантин продовжено до 30 червня.

"Уряд продовжує до 30 червня режим надзвичайної ситуації і, відповідно, карантину. Цей режим, в першу чергу, стосується органів державної влади та їх постійної готовності щодо протидії пандемії", - зазначає Денис Шмигаль.

Карантин, Київ - фото Знай.ua
Карантин, Київ - фото Знай.ua

Як відзначив прем'єр-міністр, коронавірус вже забрав тисячі життів наших громадян і лише наша обачність та вакцинація зможуть його зупинити.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.