Небезпечний "Скопинський" маніяк, який провів в ув'язненні 17 років за викрадення і згвалтування двох дівчат, вийшов на свободу зовсім недавно.

А зараз він дав інтерв'ю, в якому розповів про те, як викрав своїх полонянок. Він не розкаявся у скоєному, адже, на його думку, дівчата були легкої поведінки, він їх нібито не бив і планував відпустити добровільно. Однак вони лякали його, що відразу підуть в поліцію. Про це він повідомив Telegram-каналу "112".

"За складом характеру скритний, хитрий, брехливий", - йдеться в характеристиці чоловіка, виданої після відбуття 17-річного терміну в колонії.

"Скопинський маніяк", скріншот: Telegram
"Скопинський маніяк", скріншот: Telegram

В інтерв'ю у Віктора Мохова поцікавилися, чому він пішов на злочин. І чи є це хворобою. На що він відповів негативно.

"Ні. Ну, коли дівчатка вже приїхали до мене, на мою ділянку. Я з Катею спочатку зробив статевий акт. Потім, значить ... але з Оленою не вийшло. Проводив їх туди, в підвальчик, сказав: переночуйте до ранку, а потім відвезу вас в Рязань, назад додому. А вранці зайшов до них, вони кажуть: Ось ти Катю згвалтував, вона була незаймана. Я кажу: але слідів-то не було, як так? Вони кажуть, ми заяву на тебе в міліцію, і я їх не випустив, закрив там", - заявив він.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Він зізнався, що у нього були відсутні думки про те, щоб накласти на себе руки. Однак Віктор прекрасно розумів, що його чекає в колонії. Адже там збоченцям швидко пояснюють їх статеве призначення і місце. Чоловік категорично проти кастрації педофілів і скасування мораторію на смертну кару для собі подібних. Йому вже 70 років.

"Скопинський маніяк", скріншот: Telegram
"Скопинський маніяк", скріншот: Telegram

При цьому, можна простежити брехню в його словах, так як розповідаючи про третю жертву, Мохов заявив, що ні в чому не винен. Він по голові її не бив і дівчина просто впала по дворі, не ґвалтував її, а вона сама погодилася "за склянку". І третя жертва не втекла сама, а він її особисто проводив на автобус.

"Скопинський маніяк" заявив, що хотів би побачити своїх дітей від Олени - старшої з двох полонянок. Він стверджує, що зробив все для того, щоб сини не померли. Згодом він підкинув їх у під'їзд житлового будинку, залишив записки з іменами та датою народження. Однак тепер не пам'ятає, хто з них старший - Владислав або Олег.

Натомість розповів про три спроби втечі своїх полонянок. І тут є одна цікава деталь - у дівчат в бункері, виявляється, була зброя, а одна з них навіть одного разу мала можливість вбити маніяка, коли він спав.

"Скопинський маніяк", скріншот: Telegram
"Скопинський маніяк", скріншот: Telegram

Нагадаємо, "Скопинський маніяк" на волі: 3,5 роки тримав у підвалі дівчаток, які народжували йому дітей

Як повідомляв "Знай.ua", небезпечний маніяк втік з в'язниці, поліція і армія виставили блокпости

Знай.ua писав, копи спіймали священика з дзвонарем, які роками ґвалтували неповнолітніх хлопчик