Вже сьогодні, 5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" стартував новий сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

І на офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram почали з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Одна з них стосується досить потайливої 27-річної Юлії, яка вдалася до цікавого рішення, щоб вразити "Холостяка" з 11 сезону.

"До чого тільки не вдаються дівчата, щоб вразити Холостяка🐰 чи спрацює мила інтрижка учасниці, як думаєте?👇", - йдеться в публікації, на якій постала дівчина в костюмі зайчика.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

При цьому згодом дівчина пообіцяла зняти костюм і зробила це.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

А Михайло Заливако сказав їй, що любить маленькі морквини. "І на сукню не треба витрачатися😂, молодець, ну а шо)))", "Поки ДО РЕЧІ подобається більше всіх хто вийшов,принаймні миле і оригінальне поява️️", "коли прийшла на холостяка і не встигла схуднути", "Прикольний наряд🔥 🔥 🔥", "Така милашка по-крайней мере зайчик😻", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, Заливако у 11 сезоні "Холостяка" побив всі рекорди: поцілунок в перший вечір. Одна з них стосується першого поцілунку на проекті з дівчиною, яка прийшла з цибулею і стрілами.

Як повідомляв "Знай.ua", українці склали думку про 36-річну Аллу в 11 сезоні "Холостяка": "Чергова я багиня"

Знай.ua писав, новий головний "Холостяк" країни Михайло Заливако змінює правила 11 сезону: вже в ефірі