Вже сьогодні, 5 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" стартував новий сезон всіма улюбленого проекту "Холостяк" з Михайлом Заливако.

І на офіційній сторінці телеканалу в соціальній мережі Instagram почали з'являтися публікації, пов'язані з довгоочікуваним шоу і учасницями в ньому. Одна з них стосується досить потайливої 27-річної Юлії, яка вдалася до цікавого рішення, щоб вразити "Холостяка" з 11 сезону.

"До чого тільки не вдаються дівчата, щоб вразити Холостяка🐰 чи спрацює мила інтрижка учасниці, як думаєте?👇", - йдеться в публікації, на якій постала дівчина в костюмі зайчика.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

При цьому згодом дівчина пообіцяла зняти костюм і зробила це.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

А Михайло Заливако сказав їй, що любить маленькі морквини. "І на сукню не треба витрачатися😂, молодець, ну а шо)))", "Поки ДО РЕЧІ подобається більше всіх хто вийшов,принаймні миле і оригінальне поява️️", "коли прийшла на холостяка і не встигла схуднути", "Прикольний наряд🔥 🔥 🔥", "Така милашка по-крайней мере зайчик😻", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, Заливако у 11 сезоні "Холостяка" побив всі рекорди: поцілунок в перший вечір. Одна з них стосується першого поцілунку на проекті з дівчиною, яка прийшла з цибулею і стрілами.

Як повідомляв "Знай.ua", українці склали думку про 36-річну Аллу в 11 сезоні "Холостяка": "Чергова я багиня"

Знай.ua писав, новий головний "Холостяк" країни Михайло Заливако змінює правила 11 сезону: вже в ефірі