Жінка-депутатка пережила кілька діб онлайн-булінгу через публічний виступ з дитиною на руках.

У Рівному депутатку від Європейської Солідарності Оксану Майбороду зацькували через те, що на одному із публічних заходів вона виступала разом зі своєю дворічною дитиною на руках.

26 лютого колега депутатки Зураб Кантарія опублікував у Facebook фото, де видно, як молода Оксана Майборода тримає на одній руці дитину, а в іншій мікрофон і виступає перед заповненим залом слухачів.

"Оксана Майборода – молодчинка: розказує про важливість зелених коридорів у містах з Поліною на руках", – підписав Кантарія фото.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Однак користувачі з ним не погодилися і розкритикували депутатку за те, що прийшла на роботу з дитиною.

Про булінг повідомила і сама Оксана Майборода, отримавши масу негативних коментарі на своїй сторінці у Facebook.

"Батьки з дітьми в публічних місцях - це нормально і взяти дитину на роботу - це нормально. Ніхто і нікому не має права вказувати, як виховувати дітей, куди їх не можна брати і де залишати. Це - приватна справа батьків і правильна реакція оточення - це або ніяка, або підтримка і допомога. Діти швидко ростуть і це тимчасово, а батьки можуть залишатися активними і продовжувати роботу чи громадську діяльність, поєднуючи з доглядом за малечею. Це такий самий нормальний вибір людей, як і взяти відпустку мамі або татові на час догляду за дітьми", - заявила депутатка.

Друзі та колеги, яким свого часу теж довелося брати дітей на роботу, підтримали молоду матусю. Вони створили хештег #дитинунароботу і діляться своїми фото та історіями.

Підтримав Оксану Майбороду і український журналіст, публіцист Вахтанг Кіпіані, назвавши хейтерів депутатки "деякими двоногими".