На офіційній сторінці студії "Квартал 95" в соціальній мережі Instagram частенько з'являються публікації, пов'язані з проектами компанії. За їх діяльністю стежать більше 2 мільйонів чоловік, з якими зараз поділилися кадрами "запальної гри" в новому випуску "Ліги Сміху".

На них зображені учасники різних команд і зірки українського шоу-бізнесу, серед яких можна помітити дружина надії Дорофєєвої, яка сьогодні, 5 березня 2021 року, випустила свою нову пісню під назвою "a tebe...", Володимира Дантеса, Сергія Бабкіна, Жураковську Олесю, Стаса Боклана і Машу Єфросиніну в латексному костюмі.

"Cьогодні вас чекає запальна гра і запекла битва! Не пропустіть новий випуск "Ліги Сміху" о 20: 15 на 1+1. #лигасмеха #лігасміху #квартал95 #kvartal95", - йдеться в повідомленні.

"Квартал 95", скріншот: Instagram
"Квартал 95", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Як на мене Дантес і горобчик це афігітельний тандем, просто кращий. Тільки Дантес зможе з ними впоратися🔥 🔥 🔥 😂", "Дантес і горобчик відмінна команда, на одній хвилі🔥 😍 ", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських знайшла заміну Потапу, скоро вийде відео: "Намагалася зберегти в таємниці". Більш того, в кінці весни фанати почують повноцінний альбом Насті Каменських.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Ткач з "Квартал 95" видав головні секрети ідеального татуся: "Якщо образив..."

Знай.ua писав, Потапу поставили нескромне питання: "Скажене весілля 3" з'явиться в Росії?