Головна героїня романтичного проекту" Холостячка " Ксенія Мішина і її коханий Олександр Еллерт після фіналу шоу живуть разом. І вирішили вперше розповісти, як розподіляють домашні обов'язки по дому.

Для ЖВЛ під час зйомок вони розповіли, як розподіляють домашні справи і чому Ксенія стверджує, що Саша нічого не робить. У закоханих поцікавилися, які сварки і непорозуміння виникають у них в побуті.

"Хто повезе дитину до школи. Хто сьогодні буде довше спати. Хто сьогодні на 10 хвилин буде довше спати. За ці 10 хвилин ми боремося. Саша нічого не робить, я все роблю. Ні, Саша мені відразу сказав: Ксюша, я ненавиджу мити підлогу, давай цим будеш займатися ти. Все інше він у всьому мені може допомогти, але це моя парафія", - говорить Мішина.

Раніше Мішина звернулася до жінок, які зазнали приниження з боку близьких людей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Дорогі, хотіла підняти з вами тему, яка торкнулася мене до глибини душі. Вчора на вебінарі одна дівчина написала коментар про те, що її чоловік не вірить в те, чим вона цікавиться, не підтримує починань і знецінює її інтереси.

Моє серце стиснулося, я згадала часи, коли сама потребувала підтримки, а люди поруч не те, що не підтримували, а демотивували своїми негативними установками. Минуло багато часу перш ніж я сама стала собі опорою. Я навчилася притягувати до себе таких же людей, зі схожими поглядами. І хоч зараз я вмію сама себе підтримати, все одно нам критично важливо схвалення, розуміння, прийняття і повагу нашого вибору.

Раніше ми повідомляли, ідеальний Льоша з "Холостячки" очманів від дівчини, і це не Мішина.

Як повідомляв "Знай.иа", "Холостячка" Ксенія Мішина згадала, як її принижував коханий.

Також "Знай.иа" писав, що "Холостячка "Мішина замахнулася замінити" вовчицам " Олега Винника, знайдіть 10 відмінностей.