Нещодавно стало відомо про смерть соліста гурту Сергія Міхалка (ексвокаліст "Ляпіса Трубецького") Brutto – Сергія "Бразила" Корольова. Музиканту було всього 35 років.

Про це йдеться на сторінці колективу в соціальній мережі Instagram.

"Сьогодні пішов наш брат – Бразил. Боєць. Герой. Надійний Друг. Світла пам'ять тобі, Аміго! Ти бився до кінця", - заявили в колективі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Уточнимо, що останнім часом рок-виконавець боровся з важкою недугою – гліобластомою правої півкулі головного мозку четвертого ступеня. У 2019 році Сергій Корольов переніс складну операцію.

Раніше ми писали про те, що 3 березня помер американський актор, каскадер Джеффрі Скотті, який прославився на весь світ завдяки ролі в культовому серіалі "Династія".

Нагадаємо, 25 лютого помер актор з культового фільму "Ворошиловський стрілок" В'ячеслав Голоднов.

Як повідомляв портал Знай.иа, у 80-річному віці пішов з життя британський актор театру і кіно Рональд Пікап. Він знімався в серіалах "Корона" і "Абатство Даунтон".

Також портал Знай.иа писав, що американський письменник, один з головних поетів біт-покоління Лоуренс Ферлінгетті помер у віці 101 року 25 лютого.