Сьогодні, 3 березня 2021 року, з'явився черговий негативний відгук на продукти з супермаркету "Сільпо".

Користувач прикріпив чотири фотографії і заявив про те, що досить недешевий набір сиру з магазину на вулиці Фабра зумів зіпсуватися за чотири місяці до закінчення терміну придатності.

Сир з цвіллю, фото: Telegram
Сир з цвіллю, фото: Telegram

При цьому наявність цвілі в Spanish Cheese Plate (Iberico, Tipsy Goat, Manchego) Garcia Baquero не передбачається. Тому клієнту залишається тільки здогадуватися, в яких умовах перевозили цей продукт і зберігали, щоб довести до такого зовнішнього вигляду.

Сир з цвіллю, скріншот: Telegram
Сир з цвіллю, скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я сам особисто бачив, як після розвантаження товарів влітку в спеку більше години стояли на сонці нерозгружені палети з молочкою за магазином. І всім плювати! Склад маленький, тому керуюча чекає поки не розставлять і не звільнять місце в залі від попередніх партій, в цей час нова на вулиці тупо стоїть на сонці гріється", "хлопці я працював на такому складі, і ми тупо перебивали терміни зберігання продовжуючи їх після терміну на рік вперед", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Сир з цвіллю, фото: Telegram
Сир з цвіллю, фото: Telegram

Коментарі, скріншот: Telegram (Cир з цвіллю)
Коментарі, скріншот: Telegram (Cир з цвіллю)

Нагадаємо, харків'янам впарили торт з "сюрпризом" на День закоханих: ледь не повечеряли склом

Як повідомляв "Знай.ua", Українка купила заморожену рибу і мало не посивіла: "худне" на очах

Знай.ua писав, львів'яни натрапили на огидний "сюрприз" в йогурті: грибок замість ягід. За її словами, термін придатності обох йогуртів ще не вичерпаний, проте відкривши упаковку дівчина помітила в них цвіль.