Відома російська співачка Алла Пугачова вперше вибралася зі свого замку в селі Грязі за весь час діючої пандемії.

Приводом виявився День народження легендарного кутюр'є В'ячеслава Михайловича Зайцева. Чоловік вирішив відсвяткувати його з дворянським шиком і показом колекції суконь з парчі в стінах історичного ресторану під назвою "Яръ". Алла Борисівна ж зазначила, що модельєр Зайцев ніколи не вийде з моди.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

Пугачова також згадала про найголовнішу заслугу дизайнера. Адже більше 40 років тому чоловік придумав їй той самий фірмовий балахон, завдяки якому виконавиця і відбулася, як Примадонна. Крім показу гостям запропонували шоу-програму з танцями і музикою. Однак до торта і динамічного святкування Алла Пугачова з Максимом Галкіним не досиділи.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Їдемо привітати з днем народження легендарного кутюр'є В'ячеслава Михайловича Зайцева!", - написав чоловік співачки в підписі до публікації в соціальній мережі Instagram, де він постав разом з нею в машині.

Галкін і Пугачова, скріншот: Instagram
Галкін і Пугачова, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Алла Пугачова показала справжніх друзів, але Галкін і поруч не стоїть: "Величезний подарунок долі"

Як повідомляв "Знай.ua", син Галкіна і Пугачової показав, що у нього як у тата: "Не те що Кіркоров"

Знай.ua писав, Пугачова втратила близьку людину: "Нічого не буде як раніше...". Рязанов, якого не стало 5 років тому, розглядав Пугачову на головну роль в якості актриси.