56-річний Володимир Михайлович опинився на волосині від смерті на Донбасі: "Тишу розрізав свист"

Прес штаб ООС на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook вирішив розповісти історію механіка-водія БМП механізованої роти мотопіхотного батальйону Володимира Михайловича. Чоловік вже вдруге утримує бойові позиції неподалік селища Луганське Донецької області.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

У Києві 15-річна сирота викинулася з вікна: "У батьків нові сім'ї"

Сьогодні, 1 березня 2021 року, з'явилася інформація про ще одне самогубство з боку неповнолітньої дитини. Ситуація сталася в Києві, в Дарницькому районі. Попередньо, з шостого поверху випала 15-річна дівчина, яка розбилася на смерть.

Самогубство, фото: Telegram
Самогубство, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вагітна дружина Віктора Павліка знайшла заспокоєння після трагедії: "Сильні зміни"

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 60 тисяч осіб.

Вагітна дружина Віктора Павлика, фото: Instagram
Вагітна дружина Віктора Павлика, фото: Instagram

Експрезидента затримала поліція, під роздачу потрапило ще двоє директорів

В Іспанії затримали колишнього президента футбольного клубу "Барселона" Хосеп Марію Бартомеу і ще двох директорів після обшуку в офісах ФК. Крім Бартомеу правоохоронці затримали ще двох осіб: генерального директора "Барселони" Оскара Грау і директора юридичної служби Романа Гомеса Понті.

Хосеп Марія Бартомеу / скріншот з відео
Хосеп Марія Бартомеу / скріншот з відео

Агресивний кіт напав на пілотів і змусив посадити пасажирський літак

У Судані агресивний кіт змусив пілотів літака розгорнути судно назад в аеропорт. Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 28 лютого. Авіалайнер, який здійснював переліт з Судану в столицю Катару Доху, був змушений повернутися в аеропорт через агресивного кота.

Літак / скріншот з відео
Літак / скріншот з відео

Потап показав, як розважається з лисим з "Кварталу" Кошовим: "Непристойна"

Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто балує своїх шанувальників крутими публікаціями в Instagram. Нещодавно 39-річна знаменитість розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій він позує з актором "Кварталу 95" і другом президента Євгеном Кошовим.

Потап і Євген Кошовий, скріншот з відео
Потап і Євген Кошовий, скріншот з відео

Володимир Остапчук відверто розповів, чому залишив нову вагітну дружину: "Прилетіли сотні повідомлень"

Український телеведучий Володимир Остапчук, який в 2020 році встиг розлучитися з Оленою Войченко і одружитися ще раз, залишив свою нову вагітну дружину Христину вдома, а сам відправився на відпочинок з друзями в гори.

Володимир Остапчук, фото з Instagram
Володимир Остапчук, фото з Instagram

37-річна Полякова відрізала золоті локони: "Не повторювати!"

Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників свіжим відео в соцмережі Instagram.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram