Відома українська співачка Аліна Гросу, яка розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва, розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram спільні фотографії з Михайлом Поплавським.

Так, на одній з опублікованих фотографій Гросу позує зі скандальним ексректором Київського національного університету культури і мистецтв, який любить знаходиться в компанії молоденьких студенток.

Артистка розповіла, що відвідала презентацію нового кліпу на пісню Михайла Михайловича "Далі буде". Також на заході були танцівниці Олена Шоптенко та Ілона Гвоздьова. Знаменитості привітали Поплавського з прем'єрою.

"Ось так почався у нас перший день весни 🙌🏽🌸🌸🌸 Тепло, душевно, натхненно і весело 🌸🌸🌸 З презентації модного кліпу прекрасного Михайла Поплавського 🔥🔥🔥 якого, виявляється, я знаю вже 21 рік 🙈🤪 До речі, Михайло Михайлович тепер ще й топ-блогер в інсті та тикток 💪🏽 і від цього я в шоці)) треба теж почати частіше знімати:)" - написала Гросу.

кліп Поплавського, скріншот з Insta Stories Гросу

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

кліп Поплавського, скріншот з Insta Stories Гросу

кліп Поплавського, скріншот з Insta Stories Гросу

Нагадаємо, Аліна Гросу, Надя Мейхер та інші зірки трепетно вшанували поетесу Лесю Українку.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній чоловік Аліни Гросу вперше назвав справжню причину розлучення: "Бажаю їй тільки всього найкращого".

Також портал Знай.uа писав, що Аліна Гросу змінила зачіску заради Романа Полянського, вже не блондинка.