Сьогодні, 1 березня 2021 року, з'явилася інформація про ще одне самогубство з боку неповнолітньої дитини. Ситуація сталася в Києві, в Дарницькому районі.

Попередньо, з шостого поверху випала 15-річна дівчина, яка розбилася на смерть. Відомо, що вона була сиротою і виховувалася бабусею. Наразі представники правоохоронних органів з'ясовують обставини. Про це повідомляє "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва" на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Дана трагедія сталася в районі 11 години вечора, 28 лютого 2021 року, в неділю.

"На даний момент співробітники встановлюють всі обставини трагедії. Дівчинка 2005 року народження. Вона проживала з дідусем і бабусею, оскільки у її батьків вже нові сім'ї. Під час падіння телефон дівчинки розбився. Мобільний пристрій віддали фахівцям, які збирають його буквально по крихтах. Це необхідно, щоб відновити всі дані і коло спілкування дитини", - повідомили правоохоронці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скріншот: Facebook
Скріншот: Facebook

Нагадаємо, копи повернули до життя молоду киянку, повні жмені таблеток - "Карантин довів..."

Як повідомляв "Знай.ua", під Тернополем ветерана АТО дивом витягли з петлі - "Говоріть зі мною!"

Знай.ua писав, у Києві 15-річна школярка викинулася з вікна: мати була зайнята пляшкою. Дівчинка була з неблагополучної сім'ї, а її мати любителька випити.