Четвертий старший син і спадкоємець лідера Аль-Каїди Усами бен Ладена є точною копією свого батька. Дивлячись на нього, можна відзначити, що він успадкував потужний ніс тата і смагляві очі. А ось артистичні нахили - він успадкував від матері.

Він дивиться Американський вестерн "Непрощений", коли відчуває себе пригніченим. В інших випадках Омар бен Ладен малює, в основному, пейзажі-пустелі Нілу при місячному світлі або дикий Американський Захід. Про це повідомляє видання Vice.

Картина сина Усами бен Ладена, фото: Vice
Картина сина Усами бен Ладена, фото: Vice

"Деякі з членів сім'ї моєї мами дуже артистичні. Моя мама любить малювати, і одна з моїх сестер теж. Мій дядько теж був дуже хорошим художником. Так що необхідність малювати і розфарбовувати у мене в крові", - пояснив він в WhatsApp.

За останні 12 місяців він написав більше десятка оригінальних робіт, які були виконані в стилі художньої наївності при використанні яскравих кольорів і плоских експресіоністськими мазками. На одній з картин з відобразив гори Тора-Бора, де його батько ховався після подій 11 вересня 2001 року. На іншій улюбленій картині Омара бен Ладена він зобразив пустелю Арізони.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тора-Бора, фото: Vice
Тора-Бора, фото: Vice

"Я сумую за веселими часами, які у мене були, за часами, коли я був занадто молодий, щоб знати про це, і був занадто невинний, щоб бачити світ навколо себе. Я сумую за безкрайніми дюнами пустелі і горбистим морям. Я сумую за спокоєм дитинства", - заявив він.

Картина сина Усами бен Ладена, фото: Vice
Картина сина Усами бен Ладена, фото: Vice

Нагадаємо, в Горлівці вибухнув ватажок путінських терористів, поруч сиділа маленька дочка

Як повідомляв "Знай.ua", терористи ІД "звили гніздо" під Києвом - "Відсидимося в Україні"

Знай.ua писав, солдат ЗСУ у ТікТок назвав росіян "братнім народом", мережа кипить: "Зрада в прямому ефірі..."