Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість повідомила фанатам довгоочікувану радісну новину - відбулася прем'єра нової пісні і кліпу Кароліни "Наполовину".

Так, артистка з'явилася перед аудиторією в незвичайному для себе образі, примірявши ефектний облягаючий комбінезон чорного кольору з глибоким декольте, суцільно всипаний блискучими паєтками. Жіночний образ красуня доповнила зачіскою з зібраним назад волоссям, а також вечірнім макіяжем, загадково дивлячись вдалину.

Зірка підкреслила і пишні груди, і тонку талію, поки позаду неї красувався величезний букет троянд ніжно-рожевого кольору. Раніше Ані зізнавалася, що її нова відеоробота, де виконавиця зіграла одну з героїнь любовного трикутника тісно пов'язана з особистою історією.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

""НАПОЛОВИНУ" відкриває нову главу в моїй творчості ☺ ️
Велика подяка всій команді, що створювала цей шедевр"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Мдаааа....змінилася до невпізнання....", "Кароліна, вам і вашій команді величезне спасибі за пісню і кліп! ❤️ Пісня зайшла і кліп теж. Дуже все красиво. Слухаю, не можу зупинитися 😍 спасибі, за старання для нас", " на себе не схожа..", "Мені здається, або тут Кароліна сама на себе не схожа?🤔☺".